Alcoa Job - 48050507 | CareerArc
  Search for More Jobs
Get alerts for jobs like this Get jobs like this tweeted to you
Company: Alcoa
Location: Mosjøen, Nordland, Norway
Career Level: Entry Level
Industries: Manufacturing, Engineering, Aerospace

Description

Form din verden

Hos Alcoa blir du en viktig del av vårt formål: å gjøre råpotensialet om til virkelig fremgang. Slik vi ser det, er hver Alcoan en arbeidsformende, lagformende, ideformende, verdensformende

For å styrke teamet i Alcoa Mosjøen, er vi på utkikk etter kompetente folk innen ulike fagfelt. Vi vil jevnlig ha behov for påfyll innenfor ulike felt og ønsker derfor å høre fra deg som kan bli en framtidig arbeidstaker hos oss.

Fagfeltene vi spesielt er ute etter er:

  • Mekanisk ingeniør
  • Prosjekt ingeniør
  • Mekanikere
  • Elektrikere
  • Vedlikeholdsledere på skift

Vi tilbyr:

  • Faglig og personlig utvikling i et spennende konsern som satser på vedlikehold i verdensklasse
  • Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger
  • Arbeidsplass idyllisk plassert i vakre Mosjøen med tilhørende naturområder
  • Svært gode utviklingsmuligheter i Alcoa både nasjonalt og internasjonalt
  • Et godt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer

Legg inn din CV og skriv noen ord om deg selv og årsaken til at du ønsker en jobb hos oss.

Om plasseringen

Idyllisk plassert blant fjell og fjord finner du Mosjøen – byen midt i Norge. Alcoa Mosjøen er hjørnesteinsbedriften og ligger bare et steinkast unna sentrum og vakre Sjøgaten, med sin verdensberømte trehusbebyggelse. Vi oppfant industrien, og i dag redefinerer vi hva det vil si å være et bærekraftig aluminiumselskap fra gruver til metall. Vi tror på inkludering, mangfold og å gjøre det mulig for alle ansatte å vokse og utvikle karrieren sin hos oss. Vi oppfordrer alle kvalifiserteVi tror på inkludering, mangfold og å gjøre det mulig for alle ansatte å vokse og utvikle karrieren sin hos oss. Vi oppfordrer alle kvalifiserte  kandidater til å søke uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, seksuell legning eller funksjonshemming. Kraften er i dine hender til å forme de tingene som betyr noe for oss alle. Kom og form din karriere hos oss!

Vi er ledet av verdier, visjon drevet og forent av vårt formål om å omdanne råpotensial til reell fremgang. Våre forpliktelser til inkludering, mangfold og egenkapital inkluderer å tilby pålitelige arbeidsplasser som er trygge, respektfulle og inkluderende av alle individer, fri for diskriminering, mobbing og trakassering og at våre arbeidsplasser gjenspeiler mangfoldet i de samfunn der vi opererer.

Dette er et sted hvor du har myndighet til å gjøre ditt beste arbeid, være ditt autentiske selv, og føle en sann følelse av tilhørighet. Bli med oss og forme din karriere!

Arbeidet ditt. Din verden. Form dem til det bedre.

*Dette dokumentet er oversatt med et oversettelsesprogram. Hvis du finner noen feil, vennligst gi oss beskjed til OCM@alcoa.com.


 Apply on company website