Alcoa Job - 40012227 | CareerArc
  Search for More Jobs
Get alerts for jobs like this Get jobs like this tweeted to you
Company: Alcoa
Location: Mosjøen, Nordland, Norway
Career Level: Entry Level
Industries: Manufacturing, Engineering, Aerospace

Description

Om plasseringen

Idyllisk plassert blant fjell og fjord finner du Mosjøen – Byen midt i Norge. Alcoa Mosjøen er hjørnesteinsbedriften og ligger bare et stenkast unna sentrum og den vakre Sjøgaten, med sin verdenskjente trehusbebyggelse. Aluminiumsverket fortsetter å utvikle seg i tråd med tiden og er ledende i implementeringen av en rekke nye metoder og teknologier slik at vi fortsetter å gjøre det vi gjør best; Lage aluminium i verdensklasse så rent og grønt som overhodet mulig. Vi kan garantere at du vil trives.

Om jobben

Alcoa Norway ANS, er en del av et stort industriselskap som ble dannet i 1888. Alcoa konsernet har tilsammen over 12 000 ansatte fordelt i 10 land.

I Norge har Alcoa to verk, ett i Mosjøen og ett på Lista. Verket i Mosjøen startet opp i 1958 og har over 520 ansatte. I Mosjøen produserer vi årlig ca 230 000 tonn produkter av primæraluminium. Alcoa driver verkene på ren vind- og vannkraft, er viktige deltakere i sine respektive lokalsamfunn og jobber med nye spennende løsninger innen det grønne skiftet. Gjennom moderne støpeteknologi og rent elektrolysemetall forsyner Alcoa Norway europeiske valseverk, pressverk og støperier med kvalitetsprodukter i aluminium.

I vår elektrolyse og vårt støperi har vi ledige langtidsvikariat på helkontinuerlig skift, med tiltredelse innen 01.11.

For oss er miljø og bærekraft viktig. Vårt verk ligger tett på lokalsamfunnet, noe som setter ekstra krav til oss. Arbeidsprestasjonene påvirker både arbeidsmiljøet internt, nærmiljøet i byen og omdømmet vårt i lokalsamfunnet.

Alcoa Mosjøen har en teambasert organisasjon. Det innebærer at skiftene våre er selvgående og driver helkontinuerlig uten leder til stede. Gode holdninger og ansvarlighet i forhold til HMS-arbeid er viktig for oss. Selvstendighet og gode samarbeidsevner er også egenskaper som trengs for at teamene skal fungere godt. Du vil hovedsakelig jobbe ved en avdeling og følge ett skift, men det vil også være dager hvor du bistår på andre skift - hos oss er samarbeid og fleksibilitet viktig. Vi søker folk som innfrir disse kriteriene.

Kompetanse og kvalifikasjoner:

Du må være fylt 18 år

Sertifikat klasse B

Helst bør du ha kran, masseforflytning eller truck sertifikat. For de som mangler dette, vil det bli gitt sertifisert sikkerhetsopplæring i tråd med avdelingens behov

Vi ønsker at du behersker generelle data verktøy

Har du fagbrev innen kjemi og prosessfaget eller tilsvarende kompetanse vil du ha et fortrinn

De som går videre etter intervju gjennomgår en helsesjekk og må få denne godkjent for å kunne arbeide hos oss

 Vi kan tilby:

Vi tilbyr god faglig opplæring, oppfølging og utvikling

Spennende oppgaver og et godt arbeidsmiljø

Et levende industrimiljø som er fremtidsrettet og som kontinuerlig utvikler seg

Tarifflønn, velordnede arbeidsforhold
 

Flere opplysninger om stillingene får du ved å kontakte Alcoa Mosjøen på tlf: 751 79 100 mellom kl. 7:00 og 15:00 hverdager og be om å bli satt over til Personal avdelingen.

Skriftlig søknad vedlagt attestkopier gjøres i workday.

 Søknadsfrist 01.10.21


 Apply on company website