Alcoa Job - 49478737 | CareerArc
  Search for More Jobs
Get alerts for jobs like this Get jobs like this tweeted to you
Company: Alcoa
Location: Mosjøen, Nordland, Norway
Career Level: Entry Level
Industries: Manufacturing, Engineering, Aerospace

Description

Form din verden

Hos Alcoa er du en viktig del av vårt formål: å omdanne det rå potensialet til ren praksis. Du vil her få en mulighet til å bidra med din omfattende erfaring og være med på å forme fremtidens bærekraft med innovasjoner og lavkarbonteknologier som forandrer verden.

Vi er stolte av å være Nord-Norges største eksportbedrift, største landbaserte arbeidsgiver og er også blant verdens grønneste aluminiumsprodusenter.

Alcoa Mosjøen har 3 ledige stillinger for sveise- og plate arbeidere.

Hva går jobben ut på?

En sentral del av jobben vil være vedlikehold og produksjon av deler til drift inne på verksted, innbefatter også reparasjoner ute i seksjonene.

Vi tilbyr:

  • En trygg jobb, konkurransedyktig lønn og gode velferdsordninger
  • Faglig og personlig utvikling i et spennende konsern som satser på vedlikehold i verdensklasse
  • Viktige oppgaver. Ditt bidrag vil utgjøre en forskjell
  • Dagtidsstilling
  • Et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø med høyt kompetansenivå; per dags dato representerer vi 34 nasjonaliteter
  • En utfordrende og interessant stilling med mange utviklingsmuligheter, i et faglig godt, hektisk og positivt arbeidsmiljø. Her får du også mulighet for kompetansepåfyll, videreutdanning og kurs

For å lykkes i stillingen må du ha:

  • Fagbrev innen plate/sveis
  • Eller erfaring som industrimekaniker eller rørlegger med sertifikat innen sveising
  • Eller lang erfaring innen yrket og at du er villig til å ta fagbrev hos oss
  • Førerkort klasse B
  • Erfaring fra industrianlegg er en fordel

Vi søker også en kollega som:

  • Har gode samarbeidsevner, men også kunne utføre selvstendig arbeid
  • Er effektiv og løsningsfokusert
  • Er fleksibel

Om avdelingen:

Vedlikeholdsavdelingen består i dag av ca 160 ansatte hvorav noen jobber dagtid og andre jobber i turnus. Totalt er vi ca 650 ansatte på hele verket. I tillegg har vi samarbeid med andre bedrifter som har sin daglige arbeidshverdag/base inne på Alcoas område. Vi er sammensatt av ulik faglig og geografisk bakgrunn, høy kompetanse og variert erfaring og et typisk team består av elektrikere, mekanikere, ingeniører, tegnere med flere.

Spørsmål om stillingen, eller hjelp i søknadsprosessen: Kontakt gjerne teamleder Roy Nordås på mail: roy.nordas@alcoa.com eller per tlf: 952 52 847.

Søknadsfrist 30.6.24, men vi vil rekruttere fortløpende.

Skriftlig søknad vedlagt attestkopier må gjøres i workday;

Om plasseringen

Alcoas aluminiumsmelteverk og anodefabrikk i Mosjøen er 100 % eid av Alcoa og drives med ren vannkraft. Alcoa Mosjøen ligger idyllisk til omgitt av fjell og fjorder, er hjørnesteinsbedriften i regionen. Bedriften ligger bare et steinkast unna Mosjøen sentrum, som er kjent for sine historiske gater, sitt musikk- og kaféliv, samt den vakre Sjøgata, med den verdensberømte trehusbebyggelsen.

Vi er ledet av verdier, visjon drevet og forent av vårt formål om å omdanne råpotensial til reell fremgang. Våre forpliktelser til inkludering, mangfold og egenkapital inkluderer å tilby pålitelige arbeidsplasser som er trygge, respektfulle og inkluderende av alle individer, fri for diskriminering, mobbing og trakassering og at våre arbeidsplasser gjenspeiler mangfoldet i de samfunn der vi opererer.

Dette er et sted hvor du har myndighet til å gjøre ditt beste arbeid, være ditt autentiske selv, og føle en sann følelse av tilhørighet. Bli med oss og forme din karriere!

Arbeidet ditt. Din verden. Form dem til det bedre.

*Dette dokumentet er oversatt med et oversettelsesprogram. Hvis du finner noen feil, vennligst gi oss beskjed til OCM@alcoa.com.


 Apply on company website