Circle K Job - 41754479 | CareerArc
  Search for More Jobs
Get alerts for jobs like this Get jobs like this tweeted to you
Company: Circle K
Location: Brøndby, Denmark
Career Level: Mid-Senior Level
Industries: Retail, Wholesale, Apparel

Description

Job Description

…”ikke bare et job på en tankstation”

Dit mål hos Circle K vil være at lede din butik og dine medarbejdere til at yde fremragende, hurtig og venlig kundeservice. At sørge for, at vores kunder altid bliver mødt med et smil og lidt ekstra opmærksomhed.

Ideelt set har du flere års erfaring fra en lignende stilling, og du har et godt kendskab til butiksdrift og salgsoptimering. Måske har du været i et trainee- eller lederaspirantforløb. Eller du er måske en succesfuld salgsassistent eller en dygtig sælger, gerne indenfor detailhandel, der er klar til at påtage dig et langt større ansvar - i forhold til drift og til ledelse. Det vil være en stor fordel, hvis du ved noget om at tilberede mad i professionelle omgivelser, og herudover brænder for at arbejde med convenience.

Du har en høj moral og etik, og så er du i det hele taget en rollemodel, der naturligt går forrest. Kompetencerne inden for driften i en Circle K butik, klæder vi dig på til at mestre - hvis du har energien og den rette indstilling til at lære vores koncepter og værdier at kende.

Vi kan tilbyde dig

Et indflydelsesrigt job som souschef/Assistant Store Manager, hvor du er med til at sikre, at den daglige planlægning og drift af butikken lever op til vores koncepter, målsætninger og standarder. Du har også et stort medansvar i forhold til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere, og du er med til at sikre, at de trives og udvikler sig til at blive gode stabile medarbejdere i butikken, eller får mulighed for at komme videre ad Circle K karrierestigen.

Dit job indeholder mange- og varierende arbejdsopgaver, der spænder vidt, hvor FOOD og CONVENIENCE er en væsentlig del af dine arbejdsopgaver. 

Du bliver ”et vigtigt tandhjul” i Circle K-familien, hvor din indsats har stor betydning for, at vi når vores mål. Sammen med dine kollegaer løfter du opgaverne både de planlagte - og også de uforudsete.

Dette kan du genkende, i dig

 • Du trives med at have et stort ansvar og interesserer dig for at være god til ledelse
 • Du er resultatorienteret, ambitiøs, en igangsætter og når i mål med planlagte opgaver
 • Du er sælger med stort S og ved hvad, der skal til for, at hver enkelt kunde oplever rigtig god service
 • Du har god forståelse for drift - og generel god indsigt i tal/regnskaber
 • Du er udadvendt, smilende og positiv - med smittende entusiasme
 • Du er løsningsorienteret af natur
 • Du trives med at have travlt - og til tider mange bolde i luften
 • Du er god til at skabe ro og overblik, planlægge, prioritere og delegere
 • Du trives med systemer og orden
 • Du forstår betydningen af at arbejde i et team, hvor alle er afhængige af- og stoler på, at hver løfter sit – plus lidt ekstra 
 • Du er selvledende, selvmotiverende og i øvrigt et ansvarligt menneske 

Det er vores ambition er at være en enestående arbejdsplads

En arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig som leder og tilegne dig en bred vifte af færdigheder i en international koncept-organisation. Hos Circle K får du lige fra begyndelsen stor indflydelse på dit karriereforløb og din personlige udvikling. Hvis du vil være med til at forme vores udvikling, vil vi gerne være med til at forme din.


Du lærer mange forskellige ting inden for en lang række områder, hvilket er et rigtig godt springbræt for en videre karriere – både i og uden for vores virksomhed.

Det der er afgørende for os er, at du brænder for at give vores kunder en fantastisk oplevelse.


Ansøgningsfrist:
Vi vurderer indkomne ansøgninger løbende.
 

Tiltrædelse:

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt.

Ønsker du yderligere information

Du velkommen til at kontakte Sales Market Manager Benjamin Jørgensen på mail: benjamin.jorgensen@circlekeurope.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!


 Apply on company website